Natuurlijke Vitamine E olie

Natuurlijke Vitamine E olie
Vanaf € 48,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
  •  Laagste prijs van Nederland. Ergens anders een lagere prijs gezien? Laat het ons weten!
  •  Altijd gratis verzending
  •  100% puur. Vrij van suikers, vul- en smaakstoffen
  •  Human Grade kwaliteit
  •  Geproduceerd in Nederland
Gegevens

BulkHorse Natuurlijke Vitamine E Olie

Perfecte mix: BulkHorse Natuurlijke Vitamine E Olie is een zuivere olie die de beste eigenschappen van natuurlijke vitamine E en lijnzaadolie combineert. Hierbij is gebruik gemaakt van een natuurlijke vorm van Vitamine E. Natuurlijke Vitamine E: onze Natuurlijke Vitamine E olie bevat de natuurlijke vitamine E: RRR-alpha-tocopherol. Vitamine E is een antioxidant die lichaamscellen helpt beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Hoge dosering: Natuurlijke Vitamine E Olie heeft een krachtige en verantwoorde dagelijkse dosering van 3000IU RRR-Alpha-Tocopherol voor uw paard. Ook is dit product 100% vrij van toegevoegde suikers, zoet-, vul- en smaakstoffen.

Getest door EUROFINS: de supplementen van BulkHorse zijn in Europa vervaardigd en voldoen aan de meest strenge kwaliteitseisen. Zo is dit supplement getest in een geaccrediteerd Duits laboratorium op o.a. zware metalen, dioxine, aflatoxine en dioxine zoals PCB?s.Dopingvrij: in overeenstemming met de richtlijnen van de FEI voor dopingvrije sport. Zo kunt u zorgeloos op wedstrijd.

Ingrediënten
Natuurlijke Vitamine E (RRR-alpha-tocopherol), Ruwe lijnzaadolie, Extra vierge olijfolie

Gebruiksaanwijzing
Vermeng BulkHorse Natuurlijke Vitamine E Olie met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.
Dosering: Pony (± 300 kg): 10 ml per dag. Paard (± 600 kg): 20 ml per dag.

Veiligheidswaarschuwing
We raden aan om alle BulkHorse producten op een koele en droge plaats te bewaren. Buiten het bereik van kinderen.

Wettelijke disclaimer
Dit product is een aanvullend diervoeder voor paarden. Dit product is door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden.Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Waarom BulkHorse?

Geen verzendkosten

Laagste prijs, hoogste kwaliteit

100% puur

Vrij van vul- en smaakstoffen

Search engine powered by ElasticSuite