Lijnzaadolie 5 liter paard

Lijnzaadolie 5 liter paard
Lijnzaadolie 5 liter paard
€ 33,95
Op voorraad
  •  Laagste prijs van Nederland. Ergens anders een lagere prijs gezien? Laat het ons weten!
  •  100% puur. Vrij van suikers, vul- en smaakstoffen
  •  Human Grade kwaliteit
  •  Geproduceerd in Nederland
Gegevens

BulkHorse Lijnzaadolie

Koudgeperst: de lijnzaadolie bestaat voor 100% uit koudgeperste lijnzaadolie. Doordat onze lijnzaadolie koud is geperst, zijn er geen bestandsdelen verloren gegaan door een verhittingsproces. De lijnzaadolie is 100% vrij van toegevoegde suikers, zoet-, vul- en smaakstoffen.Spijsvertering: Lijnzaadolie (Latijnse naam: Linum usitatissimum) bevat lignanen. Deze lignamen zijn goed voor een normale darmfunctie, een goede maagfunctie en helpen de spijsvertering*. 

Getest door EUROFINS: de supplementen van BulkHorse zijn in Europa vervaardigd en voldoen aan de meest strenge kwaliteitseisen. Zo is dit supplement getest in een geaccrediteerd Duits laboratorium op o.a. zware metalen, dioxine, aflatoxine, pesticiden en dioxine zoals PCB's.

Dopingvrij: in overeenstemming met de richtlijnen van de FEI voor dopingvrije sport. Zo kunt u zorgeloos op wedstrijd.Uitmuntende service: naast het aanbieden van producten van de hoogste kwaliteit, voorzien we u ook van de beste service. Een snelle levering zonder verzendkosten hoort hierbij.

Ingrediënten
Lijnzaadolie

Gebruiksaanwijzing
Vermeng BulkHorse Lijnzaadolie met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.
Dosering: Pony (± 300 kg): 30ml per dag. Paard (± 600 kg): 60ml per dag

Veiligheidswaarschuwing
We raden aan om alle BulkHorse producten op een koele en droge plaats te bewaren. Buiten het bereik van kinderen.

Wettelijke disclaimer
Dit product is een voedermiddel voor paarden. Dit product is door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden. Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren. * Toelatingsprocedure voor deze gezondheidsclaim loopt nog.

Waarom BulkHorse?

Voor 22:00 uur besteld?

Vandaag verzonden!

Laagste prijs, hoogste kwaliteit

100% puur

Vrij van vul- en smaakstoffen