Over BulkHorse

Bij BulkHorse willen wij bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van uw paard. Volgens ons zou er voor ieder paard dat het nodig heeft, een passend supplement moeten zijn. Een supplement van de hoogste en puurste kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Daarom hebben wij een overzichtelijk assortiment op de markt gebracht, waarbij de zuiverheid voorop staat en de prijs niet in de weg staat voor langdurig gebruik. Al onze producten zijn van Human Grade Quality100% suikervrij100% puur en gegarandeerd dopingvrij!

Company history

BulkHorse is ontstaan uit twee families, actief in de hippische sector en farmaceutische sector, met een gedeelde passie voor paarden en voedingssupplementen. Het viel ons op dat voedingssupplementen voor paarden vaak niet van de hoogste kwaliteit grondstoffen gemaakt werden en met onnodige vul- en smaakstoffen. Tevens ondervonden wij dat de dosering van de werkzame stof in supplementen vaak laag was. Onze kijk was, en blijft tot op de dag van vandaag: Pure producten van farmaceutische kwaliteit op de markt brengen zonder onnodige vul- en smaakstoffen. Vanuit deze gedachte is BulkHorse in 2009 opgericht.

Wat maakt BulkHorse uniek?

Bij BulkHorse beschikken we over marktkennis; kennis van paarden en het aanbod in voedingssupplementen. Met een assortiment dat steeds blijft uitbreiden zijn er voor ieder paard passende supplementen te verkrijgen.
Daarnaast staat BulkHorse voor kwaliteit, door gebruik te maken van pure en hoog gedoseerde ingredi├źnten. De hoogst haalbare kwaliteit behalen we door te werken met Human Grade Quality grondstoffen. Onze kwaliteit is de reden dat BulkHorse wordt gewaardeerd door vele internationale ruiters en amazones. 
Naast het bieden van de beste producten, willen we u ook voorzien van de beste service. Wij beantwoorden uw vragen deskundig en geven advies op maat. Wij hechten waarde aan passende adviezen en tevreden klanten.