Glucosamine & MSM paard

Glucosamine & MSM paard
Vanaf € 32,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
  •  Laagste prijs van Nederland. Ergens anders een lagere prijs gezien? Laat het ons weten!
  •  100% puur. Vrij van suikers, vul- en smaakstoffen
  •  Human Grade kwaliteit
  •  Geproduceerd in Nederland
Gegevens

BulkHorse Glucosamine & MSM

Perfecte mix: onze Glucosaminesulfaat & MSM is de ideale mix van de twee zeer populaire supplementen in een 50/50 verhouding. Zo geeft u beide supplementen in de ideale verhouding, zonder dat u deze hoeft af te meten. Hoge dosering: BulkHorse Glucosamine & MSM heeft een krachtige en verantwoorde dagelijkse dosering van 12 gram Glucosaminesulfaat 2KCI en 12 gram MSM. Daarnaast heeft MSM, de afkorting voor methylsulfonylmethaan, een zwavelgehalte van 34%!

Getest door EUROFINS: de supplementen van BulkHorse zijn in Europa vervaardigd en voldoen aan de meest strenge kwaliteitseisen. Zo is dit supplement getest in een geaccrediteerd Duits laboratorium op o.a. zware metalen, dioxine, aflatoxine en dioxine zoals PCB's. Dopingvrij: in overeenstemming met de richtlijnen van de FEI voor dopingvrije sport. Zo kunt u zorgeloos op wedstrijd.Uitmuntende service: naast het aanbieden van producten van de hoogste kwaliteit, voorzien we u ook van de beste service. Een snelle levering zonder verzendkosten hoort hierbij.

Ingrediënten
Glucosaminesulfaat 2KCI, MSM (methylsulfonylmethaan)

Gebruiksaanwijzing
Vermeng BulkHorse Glucosaminesulfaat & MSM poeder met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.
Dosering: Pony (± 300 kg): 1 maatschepje per dag. Paard (± 600 kg): 2 maatschepjes per dag.
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 12 gram.

Veiligheidswaarschuwing
We raden aan om alle BulkHorse producten op een koele en droge plaats te bewaren. Buiten het bereik van kinderen.

Wettelijke disclaimer
Dit product is een aanvullend diervoeder voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden.Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Waarom BulkHorse?

Voor 22:00 uur besteld?

Vandaag verzonden!

Laagste prijs, hoogste kwaliteit

100% puur

Vrij van vul- en smaakstoffen