Spijt van uw aankoop? Retourneren of ruilen kan binnen 14 dagen onder de volgende voorwaarden:

  1. Het product (en eventuele toebehoren) mag niet gebruikt, geopend of beschadigd zijn.
  2. U stuurt het artikel op eigen kosten terug, indien mogelijk in originele verpakking. 
  3. Vermeld bij de retourzending uw bankgegevens voor het terugstorten van het orderbedrag. Het retourbedrag wordt binnen 30 dagen teruggestort op de door u opgegeven bankrekening. (Uitzondering: betalingen met Afterpay)
  4. Retourneer geen artikelen zonder dat dit met ons is besproken!

Hoe kan ik een product terugsturen?
Wanneer u een artikel wilt retourneren of ruilen, neemt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling per mail ([email protected]) contact met ons op. U ontvangt een bevestiging van ons wanneer uw email ontvangen is, met daarin het retouradres. De retourzending dient op eigen kosten te worden geretourneerd. Let op: BulkHorse is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van retourzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom voor een goede verpakking en bewaar een eventuele track&trace code. BulkHorse neemt geen zendingen onder rembours aan, zendingen onder rembours worden geweigerd. Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Vermeld per mail, of bij de retourzending zelf, uw bankgegevens. Na ontvangst van de retourzending zullen wij binnen 30 dagen het verschuldigde bedrag naar het door u opgegeven rekeningnummer overmaken. Ik heb een klacht: wat moet ik doen?

Als u een klacht hebt over een product, uw bestelling, de levering of iets anders, neem dan contact met ons op via [email protected]. Wij sturen een ontvangstbevestiging van de klacht en zullen e.e.a. zo spoedig mogelijk proberen op te lossen. Bij een geschil bestaat de mogelijkheid van bemiddeling door de Stichting Webshop Keurmerk. Leidt de bemiddeling niet tot het gewenste resultaat dan kan het geschil worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Webshop van de SGC (www.sgc.nl).

Mijn vraag staat er niet bij, wat moet ik doen?

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via [email protected] of de contact pagina