L-Lysine paard

L-Lysine paard
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
  •  Laagste prijs van Nederland. Ergens anders een lagere prijs gezien? Laat het ons weten!
  •  100% puur. Vrij van suikers, vul- en smaakstoffen
  •  Human Grade kwaliteit
  •  Geproduceerd in Nederland
Gegevens

BulkHorse L-Lysine

Perfecte mix: onze L-Lysine is een complete mix met een 5 hoogwaardige ingrediënten: L-Lysine, Vitamine B6, Vitamine C, MSM en Lijnzaadolie. Onze L-Lysine is 100% vrij van toegevoegde suikers, zoet-, vul- en smaakstoffen.Immuunsysteem: de werkzame stoffen in deze mix ondersteunen het energieniveau, helpen het immuunsysteem en zijn van belang voor de productie van afweercellen. Zo is vitamine B6 is bewezen effectief voor de vorming van rode bloedcellen, de ondersteuning van het energieniveau en de mede-regulering van hormonen. Vitamine B6 helpt het immuunsysteem en is voor het zenuwstelsel.Hoge dosering: deze mix heeft een krachtige en verantwoorde dagelijkse dosering van 9,78 gram L-Lysine voor uw paard. Doordat onze L-Lysine zo puur is, is een krachtige en geconcentreerde dosering mogelijk.

Getest door EUROFINS: de supplementen van BulkHorse zijn in Europa vervaardigd en voldoen aan de meest strenge kwaliteitseisen. Zo is dit supplement getest in een geaccrediteerd Duits laboratorium op o.a. zware metalen, dioxine, aflatoxine en dioxine zoals PCB's.Dopingvrij: in overeenstemming met de richtlijnen van de FEI voor dopingvrije sport. Zo kunt u zorgeloos op wedstrijd.

Ingrediënten
3c322 L-Lysine (HCI), 3a831 Vitamine B6 (Pyridoxine HCl), 3a300 Vitamine C (Ascorbinezuur), MSM (methylsulfonylmethaan), Ruwe lijnzaadolie

Gebruiksaanwijzing
Vermeng BulkHorse L-Lysine+ met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.
Dosering: Pony (± 300 kg): 0,5 maatschepje per dag. Paard (± 600 kg): 1 maatschepje per dag.
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 10 gram.

Veiligheidswaarschuwing
We raden aan om alle BulkHorse producten op een koele en droge plaats te bewaren. Buiten het bereik van kinderen.

Wettelijke disclaimer
Dit product is een aanvullend diervoerder voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden. Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Waarom BulkHorse?

Voor 22:00 uur besteld?

Vandaag verzonden!

Laagste prijs, hoogste kwaliteit

100% puur

Vrij van vul- en smaakstoffen