Biotine+ paard

Biotine+ paard
Vanaf € 24,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
  •  Laagste prijs van Nederland. Ergens anders een lagere prijs gezien? Laat het ons weten!
  •  100% puur. Vrij van suikers, vul- en smaakstoffen
  •  Human Grade kwaliteit
  •  Geproduceerd in Nederland
Gegevens

BulkHorse Biotine+

Perfecte mix: Onze Biotine+ is een complete mix met een 3-voudige formule: biotine, MSM en lijnzaadolie. Zo geeft u de supplementen in een ideale verhouding. Biotine + is 100% vrij van toegevoegde suikers, zoet-, vul- en smaakstoffen. Huid & haar: staat veelal bekend omdat het helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit. Zo helpt Biotine energie vrij te maken uit de voeding, is het voor behoud van glanzend haar, draagt het bij aan de geestelijke veerkracht en is het goed voor de leerprestatie, gemoedstoestand en het geheugen. Ten slotte heeft Biotine een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.Hoge dosering: BulkHorse Biotine heeft een verantwoorde dagelijkse dosering voor uw paard. Doordat onze Biotine zo puur is, is een krachtige en geconcentreerde dosering mogelijk.

Getest door EUROFINS: de supplementen van BulkHorse zijn in Europa vervaardigd en voldoen aan de meest strenge kwaliteitseisen. Zo is dit supplement getest in een geaccrediteerd Duits laboratorium op o.a. zware metalen, dioxine, aflatoxine en dioxine zoals PCB's. Dopingvrij: in overeenstemming met de richtlijnen van de FEI voor dopingvrije sport. Zo kunt u zorgeloos op wedstrijd.

Ingrediënten
Biotine 3A880, MSM (methylsulfonylmethaan), Ruwe lijnzaadolie

Gebruiksaanwijzing
Vermeng BulkHorse Biotine met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.
Dosering: Pony (± 300 kg): 2 maatschepjes per dag. Paard (± 600 kg): 4 maatschepjes per dag.
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 2,5 gram.

Veiligheidswaarschuwing
We raden aan om alle BulkHorse producten op een koele en droge plaats te bewaren. Buiten het bereik van kinderen.

Wettelijke disclaimer
Dit product is een aanvullend diervoeder voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden. Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Waarom BulkHorse?

Voor 22:00 uur besteld?

Vandaag verzonden!

Laagste prijs, hoogste kwaliteit

100% puur

Vrij van vul- en smaakstoffen