Magnesiumcitraat paard

Magnesiumcitraat paard
Vanaf € 114,75
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
  •  Laagste prijs van Nederland. Ergens anders een lagere prijs gezien? Laat het ons weten!
  •  100% puur. Vrij van suikers, vul- en smaakstoffen
  •  Human Grade kwaliteit
  •  Geproduceerd in Nederland
Gegevens

BulkHorse Magnesium

Perfecte verhouding: BulkHorse Magnesium bestaat voor 100% uit Magnesiumcitraat en is 100% vrij van toegevoegde suikers, zoet-, vul- en smaakstoffen.Geestelijke balans: Magnesium draagt bij aan meerdere functies in het paardenlichaam. Magnesium is goed voor het concentratievermogen, de gemoedstoestand en het geheugen. Het mineraal speelt een rol bij het behouden van soepele spieren en sterke botten. Ook kan Magnesium het gebrek aan energie helpen verminderen.Hoge dosering: BulkHorse Magnesium heeft een krachtige en verantwoorde dagelijkse dosering van 10 gram magnesium voor uw paard. In één dagdosering (10 gram) Magnesium zit ca. 1600 mg Elementaire Magnesium, de zuiverste en hoogst gedoseerde citraatverbinding die scheikundig mogelijk is.

Getest door EUROFINS: de supplementen van BulkHorse zijn in Europa vervaardigd en voldoen aan de meest strenge kwaliteitseisen. Zo is dit supplement getest in een geaccrediteerd Duits laboratorium op o.a. zware metalen, dioxine, aflatoxine en dioxine zoals PCB's. Dopingvrij: in overeenstemming met de richtlijnen van de FEI voor dopingvrije sport. Zo kunt u zorgeloos op wedstrijd.

Ingrediënten
Magnesiumcitraat

Gebruiksaanwijzing
Vermeng BulkHorse Magnesium met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.
Dosering: Pony (± 300 kg): 2 maatschepje per dag. Paard (± 600 kg): 4 maatschepje per dag.
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 2,5 gram.

Veiligheidswaarschuwing
We raden aan om alle BulkHorse producten op een koele en droge plaats te bewaren. Buiten het bereik van kinderen.

Wettelijke disclaimer
Dit product is een voedermiddel voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden. Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Waarom BulkHorse?

Voor 22:00 uur besteld?

Vandaag verzonden!

Laagste prijs, hoogste kwaliteit

100% puur

Vrij van vul- en smaakstoffen