Elektrolyten paard

Elektrolyten paard
Vanaf € 17,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
  •  Laagste prijs van Nederland. Ergens anders een lagere prijs gezien? Laat het ons weten!
  •  100% puur. Vrij van suikers, vul- en smaakstoffen
  •  Human Grade kwaliteit
  •  Geproduceerd in Nederland
Gegevens

Productbeschrijving

Perfecte mix: BulkHorse Elektrolyten is een hoogwaardige mix van 5 mineralen: natrium, kalium, chloride, calcium en magnesium, ook wel essentiële zouten genoemd. Zo geeft u de mineralen in een ideale verhouding.Essentiële zouten: de werkzame stoffen in de elektrolyten zijn goed voor de spieren, ondersteunen het energieniveau en spelen een rol bij botaanmaak. Zo spelen Kalium, Magnesium en Calcium een rol bij het behouden van sterke spieren. Warm weer: onze elektrolyten bevatten 5 mineralen die uw paard door middel van zweten verliest, bijvoorbeeld met warm weer of tijdens intensieve trainingen.

Getest door EUROFINS: de supplementen van BulkHorse zijn in Europa vervaardigd en voldoen aan de meest strenge kwaliteitseisen. Zo is dit supplement getest in een geaccrediteerd Duits laboratorium op o.a. zware metalen, dioxine, aflatoxine en dioxine zoals PCB's. Dopingvrij: in overeenstemming met de richtlijnen van de FEI voor dopingvrije sport. Zo kunt u zorgeloos op wedstrijd.

Ingrediënten
Natriumchloride, Natriumcitraat E331, Kaliumchloride, Watervrij Magnesiumsulfaat, Calciumcarbonaat, Glycine 2B17034, Vitamine C 3A300

Gebruiksaanwijzing
Vermeng BulkHorse Elektrolyten met de dagelijkse voeding van uw paard of pony. Dosering: Pony (± 300 kg): 1 maatschepje per dag. Paard (± 600 kg): 2 maatschepjes per dag. Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 15 gram.

Veiligheidswaarschuwing
We raden aan om alle BulkHorse producten op een koele en droge plaats te bewaren. Buiten het bereik van kinderen.

Wettelijke disclaimer
Dit product is een mineraalvoeder voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden. Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Waarom BulkHorse?

Voor 22:00 uur besteld?

Vandaag verzonden!

Laagste prijs, hoogste kwaliteit

100% puur

Vrij van vul- en smaakstoffen