Triple Magnesium paard

Triple Magnesium paard
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
  •  Laagste prijs van Nederland. Ergens anders een lagere prijs gezien? Laat het ons weten!
  •  100% puur. Vrij van suikers, vul- en smaakstoffen
  •  Human Grade kwaliteit
  •  Geproduceerd in Nederland
Gegevens

BulkHorse Triple Magnesium

Perfecte verhouding: BulkHorse Triple Magnesium bestaat uit drie hoogwaardige vormen van magnesium. Het bestaat uit Magnesiumcitraat, Magnesiumlactaat en Magnesiummalaat. Door deze 3 vormen van magnesium te combineren, is de hoeveelheid elementaire magnesium per dagdosering verhoogd. Concentratie & spieren: Magnesium is goed voor meerdere functies in het lichaam, zoals o.a. de gemoedstoestand. Ideaal tijdens training: het is gunstig voor een goede geestelijke balans, het geheugen en het concentratievermogen. Het is goed voor de spieren en kan het gebrek aan energie helpen verminderen. Hoge dosering: BulkHorse Triple Magnesium heeft een krachtige en verantwoorde dagelijkse dosering van 14 gram magnesium voor uw paard. In één dagdosering (14 gram) Triple Magnesium zit ca. 1624 mg Elementaire Magnesium, de zuiverste en hoogst gedoseerde citraatverbinding die scheikundig mogelijk is.

Getest door EUROFINS: de supplementen van BulkHorse zijn in Europa vervaardigd en voldoen aan de meest strenge kwaliteitseisen. Zo is dit supplement getest in een geaccrediteerd Duits laboratorium op o.a. zware metalen, dioxine, aflatoxine en dioxine zoals PCB's.
Dopingvrij: in overeenstemming met de richtlijnen van de FEI voor dopingvrije sport. Zo kunt u zorgeloos op wedstrijd.

Ingrediënten
Magnesiumcitraat, Magnesiumlactaat, Magnesiummalaat

Gebruiksaanwijzing
Vermeng BulkHorse Triple Magnesium met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.
Dosering: Pony (± 300 kg): 0,5 maatschepje per dag. Paard (± 600 kg): 1 maatschepje per dag.
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 14 gram.

Veiligheidswaarschuwing
We raden aan om alle BulkHorse producten op een koele en droge plaats te bewaren. Buiten het bereik van kinderen.

Wettelijke disclaimer
Dit product is een aanvullend diervoeder voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden. Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Waarom BulkHorse?

Voor 22:00 uur besteld?

Vandaag verzonden!

Laagste prijs, hoogste kwaliteit

100% puur

Vrij van vul- en smaakstoffen