Glucosamine paard

Glucosamine paard
Vanaf € 34,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
  •  Laagste prijs van Nederland. Ergens anders een lagere prijs gezien? Laat het ons weten!
  •  100% puur. Vrij van suikers, vul- en smaakstoffen
  •  Human Grade kwaliteit
  •  Geproduceerd in Nederland
Gegevens

BulkHorse Glucosaminesulfaat

Onze Glucosaminesulfaat bestaat voor 100% uit pure Glucosaminesulfaat 2KCI uit fermentatie en is 100% vrij van toegevoegde suikers, zoet-, vul- en smaakstoffen. Hoge dosering: BulkHorse Glucosamine heeft een krachtige en verantwoorde dagelijkse dosering van 12 gram Glucosaminesulfaat 2KCI.

Getest door EUROFINS: de supplementen van BulkHorse zijn in Europa vervaardigd en voldoen aan de meest strenge kwaliteitseisen. Zo is dit supplement getest in een geaccrediteerd Duits laboratorium op o.a. zware metalen, dioxine, aflatoxine en dioxine zoals PCB's. Dopingvrij: in overeenstemming met de richtlijnen van de FEI voor dopingvrije sport. Zo kunt u zorgeloos op wedstrijd.Uitmuntende service: naast het aanbieden van producten van de hoogste kwaliteit, voorzien we u ook van de beste service. Een snelle levering zonder verzendkosten hoort hierbij.

Ingrediënten
Glucosaminesulfaat 2KCI

Gebruiksaanwijzing
Meng BulkHorse Glucosaminesulfaat 2KCI met het rantsoen van uw paard of pony.
Dosering: Pony (± 300 kg): 3 maatschepjes per dag. Paard (± 600 kg): 6 maatschepjes per dag.
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 2 gram.

Veiligheidswaarschuwing
We raden aan om alle BulkHorse producten op een koele en droge plaats te bewaren. Buiten het bereik van kinderen.

Wettelijke disclaimer
Dit product is een voedermiddel voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden.Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Waarom BulkHorse?

Voor 22:00 uur besteld?

Vandaag verzonden!

Laagste prijs, hoogste kwaliteit

100% puur

Vrij van vul- en smaakstoffen