GastroHorse

GastroHorse
Vanaf € 38,95
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
  •  Laagste prijs van Nederland. Ergens anders een lagere prijs gezien? Laat het ons weten!
  •  100% puur. Vrij van suikers, vul- en smaakstoffen
  •  Human Grade kwaliteit
  •  Geproduceerd in Nederland
Gegevens

GastroHorse 15 zakjes

Perfecte mix: onze GastroHorse is een complete mix met drie zorgvuldig gekozen ingredienten: Gember, Psyllium Husk en Saccharomyces Cerevisiae. Onze GastroHorse is 100% vrij van toegevoegde suikers, zoet-, vul- en smaakstoffen.
SPIJSVERTERING: Een verantwoorde dosering van 5 gram gemberwortelpoeder is toegevoegd aan GastroHorse. Gember helpt de spijsvertering te ondersteunen en is goed voor een normale darmfunctie*
DARMWERKERKING: GastroHorse bevat een krachtige dagelijkse dosering van 5 gram vlozaadvezels (Psyllium Husk). Psyllium Husk is goed voor de darmwerking en voor een betere darmpassage* 

Getest door EUROFINS: de supplementen van BulkHorse zijn in Europa vervaardigd en voldoen aan de meest strenge kwaliteitseisen. Zo is dit supplement getest in een geaccrediteerd Duits laboratorium op o.a. zware metalen, dioxine, aflatoxine en dioxine zoals PCB's. Dopingvrij: in overeenstemming met de richtlijnen van de FEI voor dopingvrije sport. Zo kunt u zorgeloos op wedstrijd.

Ingrediënten
Vlozaadvezels (psyllium husks), Gemberwortelpoeder, Saccharomyces cerevisiae

Gebruiksaanwijzing
Vermeng BulkHorse GastroHorse met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.
Onderhoudsdosering: Pony (± 300 kg): 0,5 zakje per dag Paard (± 600 kg): 1 zakje per dag.
Dosering bij een kuur (max 7 dagen): Pony (± 300 kg): 1 zakje per dag. Paard (± 600 kg): 2 zakjes per dag

Veiligheidswaarschuwing
We raden aan om alle BulkHorse producten op een koele en droge plaats te bewaren. Buiten het bereik van kinderen.

Wettelijke disclaimer
Dit product is een aanvullend diervoerder voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden. Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

*Toelatingsprocedure voor deze gezondheidsclaim loopt nog.

Waarom BulkHorse?

Voor 22:00 uur besteld?

Vandaag verzonden!

Laagste prijs, hoogste kwaliteit

100% puur

Vrij van vul- en smaakstoffen